hu en
2021. Szeptember 28. 08:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a DVSC elleni bajnokira

A belépőket elővételben ezúttal csak online tudjátok megvenni, vagy a mérkőzés napján a helyszínen. 

Az OTP Bank Liga NB I 8. fordulójában csapatunk az élvonalba idén visszajutó, a Huszti Szabolcs - Toldi Gábor edzőpáros által irányított DVSC otthonába látogat. 

A találkozóra elővételben ezúttal csak online van lehetőségetek jegyvásárlásra, amelyet ide kattintva tehettek meg.  A jegyek csütörtökig elővételben 1.500 forintba kerülnek, csütörtöktől 2.000 forintba, a meccs napján a helyszínen a Nagyerdei Stadion vendégpénztárában pedig 2.500 forintba. Érdemes tehát minél hamarabb megvennetek a belépőtöket online, hiszen így akár 1000 forintot is megspórolhattok. A meccs napján a Nagyerdei Stadion vendégpénztára 4 órával a kezdés előtt, 15:30-kor nyit ki. A vendégszektorban természetesen büfé üzemelni fog. 

Amennyiben autóval érkeztek a meccs helyszínére, akkor parkolni a Nagyerdei Stadion rendezvényterén kialakított vendégparkolóban, a Nagyerdei körút felől megközelíthető szervízúton, valamint a környező utcákban tudtok. 

Klubunk erre a találkozóra is tervez szurkolói buszt indítani, amennyiben összejön a megfelelő létszám. A szurkolói busszal kapcsolatos minden fontos információt ide kattintva megtalálsz. 

Védettségi igazolvány minden esetben szükséges. A hatályos jogszabályoknak megfelelően érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazanosító igazolvánnyal lehet csak belépni a stadionba. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek