hu en
2021. Szeptember 13. 18:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Sopron elleni MOL Magyar Kupa-meccsre

A mérkőzésre a belépők egységesen 1000 forintba kerülnek, csak a mérkőzés napján, a helyszínen lehet belépőt vásárolni. Megfelelő számú jelentkező esetén szurkolói buszt indítunk!

Csapatunk szombaton 18 órakor Sopronba látogat MOL Magyar Kupa-mérkőzésre. A Soproni Városi Stadion kapui és jegypénztárai másfél órával a kezdés előtt, 16:30-kor nyitnak ki. Belépőjegyet csak a meccs napján, a helyszínen lehet venni, a jegy ára egységesen 1000 forintba kerül. A belépéshez klubkártya nem kell, viszont védettségi igazolvány megléte szükséges, azt a bejáratoknál ellenőrizni fogják.

Amennyiben legalább 30 fő jelentkezik, klubunk szurkolói buszt indít a találkozóra szeptember 18-án, szombaton 14.00-kor a Piac térről, a Munkaügyi Központ elől. A különjáratra szeptember 17-én, pénteken 12.00-ig lehet jelentkezni a VidiShopban, nyitvatartási időben. A jegy ára - mely a biztosítást nem tartalmazza - 4990 forint.

Védettségi igazolvány minden esetben szükséges. A hatályos jogszabályoknak megfelelően érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazanosító igazolvánnyal lehet csak belépni a stadionba. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

A fehérvári szurkolók a Fűzfa sor utcában tudnak parkolni, a vendégszektorban pedig büfé fog üzemelni.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek