hu en
2021. Szeptember 04. 18:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II - 0-0 a Kelen SC otthonában

Mindkét együttes sok helyzetet alakított ki, a mieink a 89. percben büntetőt hibáztak, 1 ponttal tértünk haza a fővárosból. 

NB III Nyugati csoport, 2021-2022, Őszi szezon, 6. fordulóMeccs center 
0-0
(0-0)

Kelen SC:
Zima -- Kertai, Borbély (Lustyik 62), Babinszky, Kádár (Egyed 77), Wild, Pintér, Tímári, Soós, Erdei, Lipcsei

MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Bihari (Nádudvari 26), Tóth, Rónaszéki, Dénes (Menyhárt 66), Babos Bence, Tóth Bence, Horváth, Berekali, Tóth Tamás Vid (Singh 66), Papp
2021.09.04. BudapestKelen SC SporttelepJátékvezetők: Kátai GáborSzabó DánielElek Balázs

Második csapatunk a vasárnapi Albánia - Magyarország vb-selejtező miatt ezúttal szombaton lépett pályára, méghozzá az újonc Kelen SC otthonában. Szalai Tamás vezetőedző dolgát továbbra is sérülések nehezítik, két fiatal játékosunk, Fodor Péter és Kovács Bence pedig a válogatottakban szerepelnek, előbbi az U19-es magyar válogatottban, míg Kovács az U18-as szlovák nemzeti csapatban.

Bátran kezdtük a meccset, Tóth Tamás Vid már az 5. percben megszerezhette volna a vezetést, de ziccerét védte a Kelen SC kapusa, a kipattanót pedig a felső lécre lőtte Tóth. A túloldalon is nagy helyzetet láthattunk, de Berekali az utolsó pillanatban remekül vetődött Tímári lövésébe, megmentve ezzel csapatunkat a góltól. A 13. percben Borbély ziccerét védte bravúrral Dala. 

A 21. minutumban Berekali lőtt 23 méterről, nagy erővel kapura, Zima a léc alól piszkálta ki a labdát. Tíz perccel a szünet előtt Soós fordult le védőjéről, majd 15 méterről kapura lőtt, Dala ismét nagyot védett. A félidő utolsó lehetősége előttünk adódott, Dénes Csanád Vilmos 22 méteres bombáját védte a hazaiak kapusa.

A második félidő hatalmas Vidi-helyzettel kezdődött, szép játék végén Tóth Bence lőtt kapura, de Zima jó ütemben vetődött ki a kapujából és menteni tudott. A 61. percben Soós két csel után 15 méterről a bal kapufát találta telibe. A 89. percben Papp Milánt rúgták fel a 16-oson belül, a megítélt büntetőt a sértett végezte el, de a hazaiak kapusa megérezte az irányt és kivédte a büntetőt, így maradt a gól nélküli döntetlen. 

Második csapatunk legközelebb jövő héten vasárnap délelőtt az ETO Akadémiát látja vendégül. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek