hu en
2021. Szeptember 02. 12:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Hétvégén a LIGET Fesztiválon és a Nyárbúcsúztató Családi Pikniken is lesz Vidi-pont

Érdemes lesz kilátogatni mindkét székesfehérvári eseményre! 

Szeptember 3-án és 4-én is kiváló koncertekkel várja a LIGET Fesztivál a szórakozni vágyókat. Péntek este a Phoenix RT és a Tankcsapda fog muzsikálni, szombaton pedig Azahriah és a Follow The Flow koncertjét lehet megtekinteni a FEZEN területén, a Takarodó út és az Új Váralja sor keresztezésében, a FIRST Field mellett.

Mindkét este 19 órától 22 óráig lesz Vidi-pont a LIGET Fesztiválon, ennek keretén belül a nagyobbakat minifocival és csocsóval, a kisebbeket pedig lufikkal, arcfestéssel és színezőkkel várjuk. Klubunk kabalafigurája, Stopli is ott lesz természetesen, vele remek közös képeket tudtok készíteni. 

Szeptember 5-én Nyárbúcsúztató Családi Piknik lesz a Palotavárosban, klubunk ezen az eseményen is ott lesz. 14 és 19 óra között keressétek a Vidi-pontot, ahol hasonló programok várnak rátok, mint pénteken és szombaton este a LIGET Fesztiválon. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek