hu en
2021. Augusztus 22. 21:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II - kétgólos vereség a Mosonmagyaróvár otthonában

Dala Martin nagyszerűen védett, de ez kevés volt a pontszerzéshez.

NB III Nyugati csoport, 2021-2022, Őszi szezon, 4. fordulóMeccs center 
2-0
(0-0)
Boros 53, Szegő 93
Mosonmagyaróvári TE 1904:
Heinrich -- Debreceni, Jasarevic (Nagy 69), Tóth (Tóth 64), Boros (Popov 69), Horváth, D'Urso, Illés (Szegő 82), Nagy (Végh 82), Czingráber, Deák

MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Tóth, Dénes (Rónaszéki 46), Tóth Bence (Nyári Patrik 62), Houri, Berekali, Menyhárt (Babos Bence 46), Fodor, Tóth Tamás Vid, Papp, Dinnyés (Horváth 85)
2021.08.22. MosonmagyaróvárWittmann Antal ParkJátékvezetők: Szalai LászlóImrő JánosSirokmán Alex

Második csapatunk vasárnap délután a bajnoki címért küzdő Mosonmagyaróvár otthonába látogatott. Nyáron a két csapat egymás elleni felkészülési mérkőzésén nagy arányú, 7-0-ás hazai siker született. Szalai Tamás fiatal együttese a legutóbbi két bajnokiját megnyerte, míg a Mosonmagyaróvár az előző fordulóban Nagykanizsán vereséget szenvedett. 

A hazai együttes nagy fölényben futballozott az első játékrészben. Az 5. percben egy szélről érkező beadást Nagy pörgetett közelről a kapunk fölé, majd Horváth Kevin az ötös sarkáról vette célba a kapunkat, de Dala nagy bravúrral védett. A 17. minutumban ismét Horváth előtt adódott gólszerzési lehetőség, de 6 méterről kapu fölé bombázott. A 29. percben Boros fejelt egy szélről érkező beadást a felső lécre, majd a 37. percben feljegyezhettük az első fehérvári helyzetet, ekkor Fodor távoli bombáját kellett a léc alól kitornáznia Heinrichnek. Egy perccel később Berekali szabálytalankodott a 16-osunkon belül, a büntetőt Boros végezte el, Dala azonban hatalmas bravúrral védte a jobb alsó irányába tartó lövést, a labda ki sem pattant kapusunkról. A szünet előtti utolsó momentum előttünk adódott, Tóth Tamás Vid 18 méteres lövését kellett a hazai hálóőrnek hárítania.

A második játékrész hatalmas hazai helyzettel kezdődött, Dala azonban Tóth közeli lövését is védte, ahogy három perccel később Jasarevic löketét is, a labda pont befért volna a bal felső sarokba. Az 53. percben azonban már kapusunk is tehetetlen volt Boros 22 méteres bombájával szemben, mely a jobb felső sarokba vágódott (1-0). 

A 61. percben Nagy vette célba a kapunkat, a labda kellemetlenül megpattant az ötösünkön belül, de Dala nagyot vetődve hárítani tudta a kísérletet. A 81. percben a sérüléséből visszatérő Nyári Patrik lőtt kapura 23 méterről, Heinrich a léc alól piszkálta ki a labdát. Két perccel a rendes játékidő vége előtt Houri tekert 19 méterről kapura egy szabadrúgást, Heinrich ezt is védte. A 3 perces hosszabbítás legvégén egy gyors kontra után Szegő lőtt közelről a kapunkba, beállítva ezzel a 2-0-ás végeredményt. 

Második csapatunk jövő héten nem lép pályára, ugyanis az NB III-as együttesek nagy része érdekelt lesz a Magyar Kupában. Legközelebb szeptember 1-jén, szerdán délután a Gyirmót FC Győr II ellen játszunk bajnoki meccset. 

CÍMKÉK
2021-2022 NB III Nyugati csoport Mosonmagyaróvári TE 1904 - MOL Fehérvár FC II
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek