hu en
2021. Augusztus 13. 07:42  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Találkozz a Vidivel a Közösségi Városrészi Pikniken!

Szombaton futhatsz össze többek között Stoplival is a Jávor Ottó téren!

A szombaton 20:30 órakor kezdődő Gyirmót elleni idegenbeli bajnokink (jegyinformációk itt) megtekintése előtt érdemes lesz szurkolóinknak családosan a Jávor Ottó tér felé venniük az irányt, hiszen 14:00 és 19:00 óra között kerül sor a Közösségi Városrészi Piknikre, amelyen számos érdekes programmal várják a szervezők az érdeklődöket.

A Vidi-ponton a klubbal kapcsolatos játékok, színezők várnak a gyerekekre, meg lehet majd pörgetni a piros-kék szerencsekereket ajándékokért cserébe, és persze nem hiányozhat az eseményről a kicsik nagy kedvence, Stopli sem! Miután a gyerekek kifocizták magukat, számos egyéb érdekes program vár még rájuk a rendezvényen, hiszen bemutatja a Vidi-meccsekre készített koreográfiáját a Főnis Rock and Roll táncegyüttes, fellép a Free Spirit Dance, illetve Borbion medvével is lehet majd kalandozni a mesék birodalmában.

Az esemény teljes leírása elolvasható ide kattintva.

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek