hu en
2021. Augusztus 12. 07:58  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Meglepetésvendég volt a paralimpiai eskütételen Nego Loic

Válogatott játékosunk az erőemelő Sedric Rousselt hívta fel a színpadra.

Szerdán a budapesti Eiffel Műhelyházban került sor a Magyar Paralimpiai Csapat eskütételére - a tokiói paralimpia augusztus 25-én kezdődik majd. A rendezvény a "Puskás, a musical" című színdarab egyik részletével kezdődött, majd Dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár köszöntötte a sportolókat, valamint a jelenlévő vezető tisztségviselőket, többek között Japán magyarországi nagykövetét, Otaka Masato urat.

A 37 magyar sportolót egy-egy meglepetésvendég hívta fel a színpadra az eskütétel előtt, a teljesség igénye nélkül, olimpiai- és paralimpiai bajnokok, kiváló művészek és családtagok álltak a mikorfon mögé. Az erőemelésben Európa-bajnoki ezüstérmes Sedric Rousselt válogatott játékosunk, Nego Loic konferálta fel az emelvényre. 

Klubunk nevében gratulálunk Sedricnek és az összes magyar sportolónak a kvalifikációhoz és természetesen sok sikert kívánunk nekik a paralimpiai játékok során! Hajrá, magyarok!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek