hu en
2021. Augusztus 11. 15:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Tegyünk közösen a környezetvédelemért a MOL Aréna Sóstóban is!

Az első hazai bajnoki mérkőzésen már RePoharakat használnak a stadion büféi.

A 2021/2022-es szezonban a MOL Aréna Sóstóban is bevezetésre kerül a zenés szórakozóhelyekről, vagy éppen a Puskás Arénából, a válogatott meccsekről jól ismert RePohár rendszer, amelynek lényege, hogy a rengeteg feleslegesen keletkező műanyag hulladék helyett újrafelhasználható poharakban szolgálják ki szurkolóinkat a büfés kollégák.

Nagy lépés ez a fenntarthatóság és a környezetvédelem irányába, hiszen egy-egy meccsen adott esetben többezer műanyag pohár landolt a szemetesekben, a Kisvárda elleni, augusztus 21-ei bajnokin azonban már a 400 forintért kiváltható RePoharakat kell majd használni a frissítéshez. Érdemes lesz megtartani és gyűjteni a poharakat, hiszen a Vidi-szurkolók ötféle grafikából választhatnak (“Vidi 80”-as, kétféle “Hajrá, Vidi!”-s, MOL Aréna Sóstós, valamint Stoplis), ráadásul ezek felhasználhatók lesznek a következő Vidi-mérkőzéseken is. Azonban természetesen nem kötelező megtartani a poharakat, azokat vissza is lehet váltani - ez esetben szurkolónk egy zsetont kap, amellyel a következő mérkőzésen (vagy a CUP Revolution partnereinél) ismét kap egy tiszta poharat. 

A poharak díját egyszer kell kifizetni, a pohár díja később készpénzre nem váltható be. A pohár egyszeri díja nem számít bele a megvásárolt ital árába, azt minden alkalommal az ital jellegétől függetlenül külön ki kell fizetni.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek