hu en
2021. Augusztus 09. 15:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Gyirmót FC Győr elleni bajnoki mérkőzésünkre

Jegyvásárlásra elővételben online és a VidiShopban van lehetőség, de a meccs napján, a helyszínen is tudtok belépőt venni. Fontos, hogy az online elővételben megvásárolt belépőt minden esetben A4-es formátumban ki kell nyomtatni!

Csapatunk az OTP Bank Liga NB I 3. fordulójában, augusztus 14-én, szombaton 20:30-kor a Gyirmót FC Győr otthonában lép pályára. 

Jegyvásárlás

A találkozóra szóló teljes árú vendégjegyek elővételben online és a VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30), valamint a meccs napján a helyszínen is egységesen 2000 forintba kerülnek. Diákok és nyugdíjasok 1500 ft-os kedvezményes jegyet vásárolhatnak, a 6 év alattiak számára 5 ft-os regisztrációs jegyet kell váltani. 

Elővételben online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet belépőt váltani. Meccsnapon a vendégpénztár a stadion kapuival egy időben, 18:30-kor nyit ki. 

A jegyvásárláshoz klubkártya megadása nem kötelező és személyes adatokat sem kell megadni, azonban a kedvezményes jegyeket vásárlóknak igazolniuk kell, hogy jogosultak a kedvezmények igénybevételére. 

Védettségi igazolvány minden esetben szükséges. A hatályos jogszabályoknak megfelelően érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazanosító igazolvánnyal lehet csak belépni a stadionba. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Fontos információ, hogy az online elővételben megvásárolt belépőjegyet A4-es formátumban ki kell nyomtatni és azt mindenkinek magával kell vinnie a mérkőzésre, csak a kinyomtatott belépővel lehet bejutni a stadionba, nem elég tehát telefonra letölteni az online megvásárolt belépőt!

Megközelítés

Személygépjárművel érkező szurkolóink a vendégszektor melletti térköves parkolóba állhatnak. A stadion kapui 18:30-kor nyitnak, a vendégszektorban büfé található.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek