hu en
2021. Augusztus 09. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   mlsz.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Három Vidi-játékos készül az U21-es válogatottal az Eb-selejtezőkre

Augusztus 8-10. között Telkiben edzőtáborozik a Gera Zoltán irányította U21-es nemzeti csapat. 

U21-es válogatottunk szeptember 2-án, az Izrael elleni hazai mérkőzéssel megkezdi az Európa-bajnoki selejtezősorozatot, öt nappal később pedig San Marinóban lép pályára. A 2023-as, román-grúz közös rendezésű tornára való kijutáshoz az első két hely egyikét kellene megszerezni csoportunkban, amelyben a mieinken kívül Németország, Lengyelország, Izrael, Lettország és San Marino szerepel - olvasható az mlsz.hu-n. 

A szeptemberi rajt előtt Gera Zoltán augusztus 8-10. között Telkiben tart edzőtábort a keret itthon futballozó tagjainak. A csapat magja az idei, hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokságon szereplő játékosokra épül, de néhány abszolút újonc is meghívót kapott a szakmai stábtól. Ilyen a Dunaszerdahelyen szereplő kapus, Veszelinov Dániel, a debreceni Baráth Péter, a korábbi Vidi-játékos, a jelenleg a Gyirmót FC Győrben futballozó Major Martin, az MTK-s Nagy Barnabás és Kocsis Bence, valamint a kölcsönben Csákváron futballozó Ominger Gergő.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok: Auerbach Martin (Csákvár), Veszelinov Dániel (DAC)

Védők: Major Martin (Gyirmót FC Győr), Varju Benedek (MTK Budapest), Tamás Olivér (MOL Fehérvár FC)
Mocsi Attila (Haladás), Zeke Márió (MOL Fehérvár FC/Gyirmót FC Győr), Nagy Barnabás (MTK Budapest)

Középpályások: Kata Mihály (MTK Budapest), Szánthó Regő (Ferencváros), Kocsis Bence (MTK Budapest), Szendrei Norbert (MOL Fehérvár FC), Ominger Gergő (Csákvár), Csongvai Áron (Újpest FC), Mezei Szabolcs (MTK Budapest), Baráth Péter (DVSC)

Támadók: Kovácsréti Márk (MTK Budapest), Skribek Alen (ZTE), Bárány Donát (DVSC), Kiss Tamás (Puskás Akadémia)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek