hu en
2021. Július 19. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Megyei rangadóval kezdi az új szezont a Vidi II

Az MLSZ elkészítette az NB III-as bajnokság sorsolását, az első öt fordulóban háromszor tartalékcsapattal mérkőzik meg második csapatunk. 

2021. augusztus 1-jén kezdődik az NB III-as bajnokság, a Vidi II az új szezonban is a Nyugati csoportban fog szerepelni. Az első fordulóban megyei riválisunkat, a Puskás Akadémia FC II-t látjuk vendégül. A folytatásban a ZTE FC II vendégei leszünk, majd ismét egy megyei riválisunkat, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdőt fogadjuk Székesfehérváron. A 4. fordulóban a nem titkoltan a feljutást megcélzó Mosonmagyaróvár otthonába látogatunk, az 5. fordulóban pedig a Gyirmót FC Győr II ellen játszunk hazai környezetben. 

A MOL Fehérvár FC II őszi sorsolását ide kattintva találod, a mérkőzések pontos kezdési időpontjait az MLSZ a következő napokban fogja kijelölni.

Klubunk idén is azzal a kéréssel fordult az MLSZ-hez, hogy az előző évekhez hasonlóan, az új szezonban is vasárnap délelőttönként 11 órakor kerüljenek megrendezésre a hazai bajnoki meccseink.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek