hu en
2021. Július 17. 13:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kovács Zoltán távozik a Viditől

Az Ararat Yerevan elleni kiesés után felajánlotta lemondását sportigazgatónk, amelyet klubunk vezetése elfogadott.

Távozik a MOL Fehérvár FC-től Kovács Zoltán. Korábbi sportigazgatónk a hétközi európai kupabúcsú után ajánlotta fel lemondását, amelyet klubunk vezetése szombaton elfogadott.

Kovács Zoltán 2015 augusztusában csatlakozott a klubhoz sportigazgatóként, az azóta eltelt idő alatt első csapatunk 2018-ban bajnoki címet, 2019-ben Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett, a 2018/2019-es szezonban pedig az Európa Liga csoportkörében játszott.

“Az örményországi vereséget követően írásban felajánlottam lemondásomat, mert ebben a helyzetben ezt tartottam a legbecsületesebb és legkorrektebb döntésnek. Ma reggel volt alkalmam személyesen találkozni Garancsi Istvánnal, aki a lemondást a megbeszélésünkön elfogadta. Köszönöm szépen az elmúlt közel hat évet az összes, klubnál megforduló játékosnak, stábtagnak és dolgozónak, valamint nem utolsó sorban a klub tulajdonosának és vezetésének, hogy kiváló, magas szintű feltételeket biztosítottak a közös munkához. A bajnoki cím, a kupagyőzelem, vagy éppen az Európa Liga csoportköre meghatározó élménye pályafutásomnak, kívánom a Vidinek és szurkolóinak, hogy a közeljövőben újra hasonló sikereket élhessenek át a lelátón!”- nyilatkozta honlapunknak Kovács Zoltán.

Kovács Zoltánnak köszönjük a klubért végzett munkáját, további pályafutásához sok sikert kívánunk!

CÍMKÉK
Kovács Zoltán
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek