hu en
2021. Július 14. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Elindult a Vidi Örményországba

Reggel 8.30-kor szállt fel a csapatunkat szállító repülőgép. 

Csapatunk múlt hét csütörtökön 1-1-es döntetlent játszott az Ararat Yerevánnal a MOL Aréna Sóstóban. A visszavágóra július 15-én, magyar idő szerint 15.00-kor kerül sor Örményországban, de ahogy arról korábban beszámoltunk, nem a fővárosban, hanem az onnan 120 km-re található Gyumriban.

Játékosaink és a szakmai stáb szerda reggel 6.30-kor találkozott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ahonnan 8.30-kor szállt fel a csapatot szállító repülőgép. A tervek szerint három és fél órás repülés után, ottani idő szerint 14.00-kor száll majd le a repülőgép, azonban ezt követően még további két óra buszozás vár a csapatra.

Helyi idő szerint 17.30 kor (7-8 órás utazás után) tart edzést Szabics Imre, amit az ilyenkor szokásos sajtótájékoztató előz meg és amelyről természetesen részletesen beszámolunk majd. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek