hu en
2021. Július 09. 14:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
2-2-es döntetlen a Szentlőrinc ellen

Péntek délelőtt NB II-es csapattal találkoztunk zárt kapus felkészülési mérkőzésen Székesfehérváron. 

Barátságos, 2021-2022, Nyári felkészülési mérkőzések, Nyári felkészülésMeccs center 
2-2
(2-0)
Bourard 12, Bourard 38
MOL Fehérvár FC:
Kovács Dániel -- Fodor, Musliu, Dinnyés, Kojnok, Nego (Kovács 60), Bourard, Gulyás, Evandro, Tóth Tamás Vid, Nikolics (Dékei 60)
Grumics 48, Grumics 50
Szentlőrinc:
Hajagos -- Farkas, Kerekes, Tamás, Németh, Havas, Újvárosi, Cenaj, Harsányi, Tóth, Grumics
2021.07.09. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpálya

Azok a játékosok, akik csütörtök este nem léptek pályára, vagy csak keveset futballoztak, a Szentlőrinc ellen játszottak felkészülési találkozót pénteken, 11.30-tól.

Jó iramban kezdődött a meccs és már a 12. percben megszereztük a vezetést, egy formás támadás végén Samy Bourard vette be az NB II-es együttes kapuját (1-0). Egy perccel később Tóth Tamás Vid került ziccerbe, lövés helyett Nikolicsot hozta játékba, csapatkapitányunkat, de becsúszva szerelni tudták. A 20. percben Tóth csapott le egy eladott labdára, szépen ugratta ki Nikolicsot, aki megpróbálta kicselezni a vendégek kapusát, ő azonban vetődve még el tudta kotorni a labdát támadónk lába elől.

Félóra telt el a meccsből, amikor a vendégek labdarúgója, Tamás László lőtt 13 méterről, nagy erővel kapura, Kovács óriási bravúrral tenyerelte léc fölé a labdát. A 38. minutumban Bourard vezette a labdát, és mivel nem támadták meg, ezért 27 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot (2-0). 

A második félidő elején két perc alatt egyenlített a Szentlőrinc SE. A 48. percben Kovács védett bravúrral egy 15 méterről leadott lövést, a kipattanóra Grumics érkezett, őt pedig Fodor próbálta szerelni - a játékvezető szerint szabálytalanul, úgyhogy büntetőhöz jutottak a vendégek. A 11-est a sértett nagyon higgadtan értékesítette (2-1). Az 50. percben ismét Grumics harcolt ki egy 11-est, ezúttal Kojnok rántotta le hátulról a szentlőrinciek támadóját, ezt a büntetőt is magabiztosan lőtte be a korábbi NB I-es játékos (2-2). 

A 60. percben Nikolics és Nego helyére Szabó és Dékei álltak be, a vendégek pedig sort cseréltek. A 68. percben Törőcsik lövését védte szépen Kovács, majd két perccel később Evandro végezhetett el ígéretes helyről, a szentlőrinci kaputól 20 méterre egy szabadrúgást, lövése azonban elakadt a sorfalban. A meccs utolsó percében a Szentlőrinc szerezhette volna meg a győztes találatot, azonban Kovács Dániel óriási bravúrral védte Törőcsik közeli lövését, így maradt a 2-2-es döntetlen.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek