hu en
2021. Július 07. 19:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A MOL Aréna Sóstóban edzett az Ararat Yerevan

Megérkezett Székesfehérvárra örmény ellenfelünk.

Húsz perccel hat óra után gördült be a MOL Aréna Sóstó parkolójába az Ararat Yerevan csapatbusza, amely örmény ellenfelünk küldöttségét szállította.

A jereváni gárda képviselői először természetesen a pályát vették szemügyre, majd fél héttől sajtótájékoztatót tartottak. Először az együttes új igazolásához, Alik Arakelyanhez intéztek kérdéseket az újságírók - az egyszeres örmény válogatott szélső a városi rivális Pyuniktól tette át székhelyét ellenfelünkhöz, a Vidi ellen játszhat először tétmeccset, majd a vezetőedző, Vardan Bichakhchyan következett.

A tízperces beszélgetés után rövid ideig az öltözőben beszélték meg a teendőket az örmények, majd következett a tréning sajtónyilvános 15 perce, amelyen az ilyenkor szokásos módon nem történt semmi érdemleges.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek