hu en
2021. Július 05. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Legyen klubunk vendége a Fresh Corner Loungeban!

Szurkoljon kiemelt helyről a MOL Fehérvár FC-nek a MOL Aréna Sóstóban!

A 2022/2023-as szezonban is várja szurkolóinkat a MOL Aréna Sóstó főépületében található, 1000 négyzetméteres, 600 fő befogadására alkalmas Fresh Corner Lounge!

Amellett, hogy a fedett főlelátó kiemelt részéről élvezhetik a mérkőzést az itt helyet foglalók, számos további előnnyel jár a Fresh Corner Lounge:

//  Elegáns, minden évszakban klimatizált belső tér
//  Gyereksarok a legkisebb Vidi-szurkolóknak
//  Prémium választék a büfékben
//  VIP-parkolóból nyíló VIP-lobbyn keresztül való belépés
//  Wifi-hozzáférés

Hasznos tudnivalók, amennyiben ide vált jegyet/bérletet:

// A Fresh Corner Lounge a mérkőzés előtt 1,5 órával nyit
// A pultoknál bankkártyás és készpénzes fizetés is lehetséges
// A Fresh Corner Lounge szintre a belépő megvásárlása korosztálytól függetlenül mindenki számára szükséges; a jegyek, illetve bérletek ára parkolóhelyet és catering szolgáltatást nem tartalmaz

 

Jegyvásárlás a Gabala SC elleni EKL-selejtezőre - Fresh Corner Lounge 

 

Csapatunk az UEFA Európa Konferencia Ligában (EKL) az azerbajdzsáni Gabala SC ellen lép pályára a második selejtezőkörben. A MOL Aréna Sóstóban játsszuk a párharc első összecsapását, július 21-én, csütörtökön 19 órától.

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk a nevüket, valamint születési helyüket és a születési idejüket is. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizni fogja. 

Amennyiben érvényes, a 2021/2022-es teljes szezonra vagy a tavaszi idényre szóló bérlettel rendelkezik, július 10-ig a bérletes helyére is megveheti a belépőjegyét. Ez idő alatt a többi helyre bárki vásárolhat jegyet, majd július 11-től a felszabadult bérletes helyekre is elindítjuk a jegyértékesítést minden szurkolónk számára.

2022. június 1-től az eddig működő MLSZ központi jegyértékesítési rendszer megszűnt. A 2022/2023-as szezontól a szolgáltató, a Jegymester Kft. online jegyvásárlás esetén jegyenként 360 Ft-os kezelési költséget számít fel.

Továbbá a korábbi, meccsjegy.mlsz.hu-s regisztráció helyett az online jegyvásárláshoz az új felületen egyszeri regisztráció szükséges, ez név, e-mail cím és jelszó megadásához kötött. Az online jegyvásárlásról és a regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhet el.

Érdemes megőrizni jegyeiket! Továbbjutás esetén a második selejtezőkörre belépőt váltó szurkolóinknak lehetőséget biztosítunk, hogy a harmadik selejtezőkörre ugyanarra a helyre váltsák meg belépőiket.

Az online jegyvásárláshoz nem szükséges a klubkártya!

Minden információt a jegyvásárlással kapcsolatban megtalál itt.

  Mérkőzések Elővételes/online Helyszíni
  Teljes ár Kedvezményes Teljes ár Kedvezményes

   Normál

8.000 Ft - 9.000 Ft -

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

  Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csikvári út 10., MOL Aréna Sóstó
Hétköznap:
10:00-17:30,
Ebédszünet: 13:00-13:30
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétfőtől - péntekig
12:00-18:00
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00-18:00,
hétvégén 10:00-16:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattintson ide.

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az alábbi e-mail címen fogadja: [email protected]

Székesfehérváron az IBUSZ utazási irodában, országosan több, mint 50 Jegymester-partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatod).

Várjuk Önt újra a MOL Aréna Sóstóban!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek