hu en
2021. Június 28. 20:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Mosonmagyaróváron edzőtáborozik a Vidi II

Második csapatunk csütörtökig készül a kisalföldi településen, szerda délelőtt pedig a helyi NB III-as együttessel játszik felkészülési találkozót. 

A Szalai Tamás által irányított MOL Fehérvár FC II két hete kezdte el a nyári felkészülést a 2021/2022-es szezonra. Múlt héten szombaton a szlovákiai KFC Komárnó ellen játszotta első nyári edzőmeccsét második csapatunk, a fiatal fehérvári játékosok biztató játék mellett 3-2-es vereséget szenvedtek a szlovák másodosztályú ellenfelükkel szemben. 

Hétfő reggel még Sóstón vezényelt edzést Szalai Tamás, majd 24 fős játékoskerettel utazott Mosonmagyaróvárra a csapat, ahol kora este már ismét edzésen vettek részt a játékosok. Kedden két újabb tréning vár fiatal együttesünkre, szerdán délelőtt 10-kor pedig a helyi NB III-as élcsapattal mérkőzünk meg. A csütörtök délelőtti edzést követően kora délután utazik haza Székesfehérvárra NB III-as együttesünk.

A 24 fős keretben három próbajátékos is szerepel. Dénes Csanád Vilmos Csákvárról, Katona Csongor a Vasas Kubala Akadémiáról, míg Singh Armaan Khangura a BLSZ I-ben szereplő Fővárosi Vízművek SK-tól érkezett, a következő napokban kiderül, csatlakoznak-e a csapathoz. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek