hu en
2021. Június 26. 14:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II - biztató játék, de vereség az első nyári felkészülési mérkőzésen

Szombat délelőtt a KFC Komárnó ellen játszott felkészülési mérkőzést Szalai Tamás együttese. 

Második csapatunk nyári felkészülése két hete tart és fiatal együttesünk szombat délelőtt lejátszotta az első nyári edzőmeccsét a szlovák KFC Komárnó ellen. A Duna-partiak új vezetőedzőjét, Radványi Miklóst néhány nappal ezelőtt nevezték ki, korábban az NB I-ben is dolgozott a szakember a Mezőkövesd trénereként. 

A szombati edzőmeccset - melyen több próbajátékos is pályára lépett nálunk - nagy melegben játszották le, de az iramra nem lehetett panasz. A vendégek korán vezetést szereztek, ám a szünetig a fehérvári fiatalok Menyhárt Zsombor duplájával fordítani tudtak.

Szalai Tamás a szünetben sorcserét hajtott végre, ahogy a vendégek is több helyen változtattak az összeállításukon. A második 45 percben a komáromi csapatnál volt többet a labda, a 65. percben előbb egyenlítettek, majd a 83. minutumban büntetőből a győztes találatot is sikerült megszerezniük, 2-3 lett a vége.

Második csapatunk jövő héten Mosonmagyaróvárra utazik edzőtáborba, ahol szerdán délelőtt a Mosonmagyaróvár NB III-as együttesével játszik edzőmeccset. 

Szalai Tamás: "Maximálisan szolgálta a Komárnó elleni edzőmeccs a felkészülésünket. Minden játékos megkapta a 45 perces meccsterhelést. Amiket a héten gyakoroltunk, azok nagy részét viszontláttam, főleg az első félidő tetszett, de összességében a második játékrész is rendben volt. A következő hetekben továbbra is a fizikális felkészítésen lesz a hangsúly vegyítve a taktikai dolgokkal. A mosonmagyaróvári edzőtáborban ugyanazt a koncentrációt várom mindenkitől, amit az elmúlt két hétben tapasztaltam."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek