hu en
2021. Június 17. 19:55  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szabics Imre: "Most kell megszerezni az alapokat"

A két vezetőedző értékelte az SV Lafnitz - MOL Fehérvár FC felkészülési mérkőzést.

Szabics Imre:

“Jó erősségű csapat ellen játszottunk, hiszen a Lafnitz versenyben volt a feljutásért az osztrák másodosztályban. Hat nagyon komoly edzésen van túl a keret, amióta itt vagyunk az edzőtáborban - én ide számolom ezt a felkészülési találkozót is. Három ilyen kemény nap után annyit megérdemelnek a játékosok, hogy holnap a regeneráló edzés után a délután szabad legyen, de szombattól újra gőzerővel dolgozunk tovább, igen komoly terhelésnek lesz kitéve a csapat, hiszen komoly céljaink vannak a szezonban, ehhez pedig most kell megszerezni az alapokat.”

Philipp Semlic:

“Számunkra ez egy jó erőfelmérő volt, hiszen egy jó csapat ellen léptünk pályára. Tudtuk, hogy a Fehérvár a magyar topcsapatok közé tartozik és láthattuk a pályán is. Ennek ellenére ugyanazt a támadószellemű labdarúgást igyekeztünk bemutatni a meccsen, amelyet az osztrák másodosztályban is láthatnak tőlünk a szurkolók. Csak néhány edzésen vagyunk túl, ez volt az első mérkőzésünk a szezonban, ehhez mérten a teljesítmény egészen jó volt. Egyedül az első félidőben történt súlyosnak tűnő sérülés bánt, amely egy ártalmatlan szituáció után történt. De maga a mérkőzés és annak intenzitása rendben volt. A legfőbb célunk a következő szezonra az, hogy a fiatal játékosokat minél magasabb szintre fejlesszük, miközben megtanulják azt, hogy hogyan kell játszani egy offenzív felfogást megkövetelő csapatban.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek