hu en
2021. Június 15. 17:29  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Megérkezett a Vidi Ausztriába

Közel 3 és fél órás utazást követően érkezett meg a Vidi Bad Waltersdorfba, ahol 17 órától már edzést vezényelt Szabics Imre a csapatnak. 

Kedden délelőtt Sóstón tartott tréninget Szabics Imre vezetőedző, ezt követően a csapat a MOL Aréna Sóstóban megebédelt, majd 12 után nem sokkal elindult Ausztriába, Bad Waltersdorfba, ahol június 24-ig tart a nyári edzőtábor.

Közel 3 és fél órás utazást követően, 16:00 óra előtt nem sokkal megérkezett együttesünk a már jól ismert szálláshelyre, ahol a játékosok átöltöztek, majd biciklire pattantak és a közeli edzőpályára tekertek, ahol 17 órakor kezdődött az első ausztriai edzésünk.

A tréninget követően a keret és a szakmai stáb tagjai közösen nézik meg a Magyarország - Portugália Eb-mérkőzés második félidejét.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek