hu en
2021. Június 07. 21:00  -  molfehervarfc.hu   -   mlsz.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Nikolics Nemanja: "Erős ellenfél vár ránk"

Csapatkapitányunk az Írország elleni felkészülési mérkőzés előtt nyilatkozott.

A magyar válogatott kedd este vívja utolsó felkészülési mérkőzését a pénteken kezdődő Európa-bajnokság előtt. Az Írország elleni találkozót megelőzően Nikolics Nemanja is megszólalt.

"Az ír válogatott erősebb a ciprusinál, számunkra az Európa-bajnokság a Ciprus elleni mérkőzés előtt elkezdődött, és a keddi meccs ugyanolyan fontos, mint a portugálok elleni. Erős ellenfél vár ránk, amelynek játékosai jó csapatokban szerepelnek. Angolos focit játszanak, nagyon kemények, előszeretettel keresik a párharcokat. Az Európa-bajnoki csoportellenfeleink minden bizonnyal dominálni próbálnak majd ellenünk, az írek azért más erőt képviselnek, de azért kipróbálhatunk néhány dolgot, amit a csoportkörben is tudunk majd kamatoztatni" - idézi Nikolics Nemanja szavait az mlsz.hu beszámolója.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek