hu en
2021. Május 25. 12:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Június 6-án Ercsiben játszunk felkészülési mérkőzést

Ellenfelünk még egy bajnokit vív a szezonban és a bronzérmet is megszerezheti a Fejér megyei I. osztályban. 

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Vidi május végén kezdi el a felkészülést az új szezonra, a csapat pedig már június 6-án, vasárnap 15 órakor pályára lép edzőmeccsen Ercsiben.

Ellenfelünk a Fejér megyei I. osztályban szerepel, és egy fordulóval a vége előtt, 47 ponttal a tabella 4. helyén áll, mindössze 1 ponttal lemaradva a 3. helyezettől. Az eddigi 27 bajnokijából 14-et megnyert, 5 döntetlen mellett pedig 8 vereséget szenvedett az Ercsi. A csapat gólkülönbsége 55-32. Az Ercsi legeredményesebb játékosa a korábban a Vidi utánpótlásában is szereplő Reicheld Alex, aki 13 gólnál jár. 

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a jelenleg érvényes jogszabályok értelmében csak azok tekinthetik meg élőben a mérkőzést, akik rendelkeznek érvényes, QR-kóddal ellátott védettségi/oltási igazolvánnyal, és azt a belépésnél felmutatják! 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek