hu en
2021. Május 07. 10:06  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása a Vidi-szurkolók részére

Kérünk benneteket, figyelmesen olvassátok el a cikkben leírtakat!

A vasárnap délutáni DVTK - MOL Fehérvár FC bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban a Miskoci Rendőrkaptiányság az alábbi felhívással fordul a Vidi-szurkolók felé.

"Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, a koronavírus elleni védettséget igazoló okmány (továbbiakban védettségi igazolvány) ellenőrzése, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, időben induljanak el a mérkőzésre és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig.

A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fog fordítani a védettségi igazolványok ellenőrzésére, valamint a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására. 

A 18 év alatti személyek csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók felügyelete alatt látogathatják a mérkőzéseket. A koronavírus elleni védettség igazolása során az érintett a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására külön is felhívható.

A koronavírus elleni védettség igazolására a jelenlegi szabályozás értelmében kizárólag a 60/2011. Korm. rendeletben meghatározott védettségi igazolvány fogadható el. Így az első és második oltásról kapott papír alapú igazolás nem fogadható el.

A védettségi igazolvány közokirat, a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi védettségi igazolvány felhasználására a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi közokirat felhasználására vonatkozó jogkövetkezmények irányadóak.

A stadion kapuit vasárnap 16.00 órától nyitják meg szurkolók számára.

Utazás a helyszínre:

A vendégszurkolók mérkőzésre történő érkezésének megkönnyítése érdekében az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtóját követően, a Skoda autószalon előtti útszakaszon a rendőrség gyűjtőpontot állít fel, ahonnan a szurkolókat a DVTK Stadion vendégparkolójába kísérik.

A gyülekezési pont a 3-as számú főúton Mályi felől érkezők számára is megközelíthető. Az Auchan Miskolc Dél bevásárlóközpont felé jobbra lekanyarodva, a felüljárót követő körforgalomnál az M30-as autópálya felé kell tovább menni és a Déli Ipari Parknál lévő körforgalomnál visszafordulva érhető el a gyülekezési pont.

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzés napján 15.30 óra és 16.35 óra között gyülekezzenek a rendőrség által felállított gyűjtőpontnál. A konvoj legkésőbb 16.40 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendben be tudjanak lépni a szektorukba.

Kérjük, hogy azok, akik nem kívánják igénybe venni a rendőri felvezetést egyénileg az alábbi útvonalon keresztül közelítsék meg a stadiont: Miskolc, Pesti út – Futó utca – Csermőkei út – Batthyány sor – Gózon Lajos utca – Muhi utca – a Lórántffy utca – Mónus Illés utca – DVTK Stadion."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek