hu en
2021. Május 06. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Diósgyőr elleni idegenbeli bajnokira

A teljes árú belépők elővételben 1500 forintba kerülnek, meccsnapon a helyszínen 1800 forintért kaphatók. Kapunyitás másfél órával a mérkőzés előtt, 16:00-kor.

Május 9-én 17:30-as kezdettel az OTP Bank Liga 33. fordulójában, Diósgyőrben lesz érdekelt csapatunk. A DVTK Stadionban rendezendő összecsapásra már kaphatók a jegyek.

Jegyvásárlás

A találkozóra elővételben kizárólag online tudtok belépőt vásárolni, a meccsjegy.mlsz.hu-n a teljes árú jegyek 1500 forintba kerülnek, a kedvezményes diákbelépők 1000 forintért kaphatók. Meccsnapon a helyszínen a teljes árú jegyeket 1800, a diákjegyeket 1300 forintért lehet megvásárolni. 14 éven aluli gyerekek részére 150 forintos, 6 éven aluliak számára pedig 0 forintos jegy váltható elővételben. A 14 év és 6 év közötti gyerekek részére a meccs napján a helyszínen 1300 forintért lehet belépőt váltani. 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy csak védettségi igazolvány birtokában vásároljanak belépőjegyet, mert annak hiányában nem léphetnek be a DVTK Stadionba. A 18 év alattiak pedig csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók felügyelete alatt látogathatják a mérkőzéseket.

A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettségi igazolványt (6 éves kor felett és 18 év alatt személyi igazolványt, vagy más személyi azonosításra alkalmas iratot) a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

A maszkhasználat a stadionon belül nem kötelező!

A jegyvásárláshoz szurkolói kártya és személyes adatok megadása nem szükséges! Autóval érkező szurkolóink részére örzött parkolót biztosít a DVTK. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek