hu en
2021. Május 06. 10:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói infók utánpótláscsapataink és a Vidi II hazai mérkőzéseire

Csak védettségi igazolvánnyal léphettek a MOL Aréna Sóstó területére. Kérjük, figyelmesen olvassátok el az alábbiakat és tartsátok be a szabályokat!

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a MOL Aréna Sóstó edzőpályáin és a MOL Fehérvár FC utánpótlás-központjában megrendezésre kerülő NB III-as és utánpótlás-mérkőzéseken is érvényesek a 194/2021(IV.26) kormányrendeletben foglaltak, tehát:

csak azok léphetnek be a területre és tekinthetik meg a mérkőzéseket, akiknek van védettségi igazolványuk, és csak a QR-kóddal ellátott plasztikkártya megfelelő!

A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettségi igazolványt (6 éves kor felett és 18 év alatt személyi igazolványt, vagy más személyi azonosításra alkalmas iratot) a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

Kérjük, tartsátok be az előírásokat, vigyázzunk egymásra!

Hírek
Elindult a jegyértékesítés az ősz rangadójára! JEGYINFÓ @ 2021. Szeptember 22.

Megvásárolhatóak a belépők a Vidi-FTC bajnokira! Kiemelt kockázatú mérkőzés révén a személyes adatok megadása kötelező. Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzés előtt időben érkezzenek a beléptetőkapukhoz, mert a védettségi igazolványok ellenőrzése miatt megnövekedhet a belépési idő.

Jevhen Makarenko: "Mindenkinek a maximumot kell nyújtania" 2021. Szeptember 21.

Ukrán válogatott középpályásunk reméli, nagyon sok szurkoló buzdítja majd a csapatot! 

U14 - a fiúk ötöt, a lányok nyolcat lőttek 2021. Szeptember 21.

Négy utánpótláscsapatunk is nyert a hétvégén, míg kettő döntetlent játszott. 

Változott a ZTE elleni hazai bajnokink kezdési időpontja 2021. Szeptember 20.

Az eredetileg 20.30-ra kiírt mérkőzés 17.30-kor kezdődik november 7-én a MOL Aréna Sóstóban.

Fontos információk a szerdai FTC elleni mérkőzésre 2021. Szeptember 20.

Kapunyitás 18:30 órakor! Kérünk titeket, érkezzetek időben, a beléptetés a védettségi igazolványok ellenőrzése miatt a megszokottnál tovább tarthat. Rengeteg aktivitással várjuk az érdeklődöket, indulnak szurkolói buszok is.

Exkluzív ajándéktárgyak érkeztek a VidiShopba klubunk 80. születésnapja alkalmából 2021. Szeptember 20.

Vidi 80-as szurkolói sálat, bögrét gyermek- vagy felnőtt pólót, sőt csapatkapitányi karszalagot is vásárolhatsz mostantól a VidiShopban. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek