hu en
2021. Április 19. 09:55  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat - Bolla, Nego, Nikolics és Musliu a forduló válogatottjában

Négy Vidi-játékos a legjobbak között, Houri volt a leghatékonyabb csere.

Az OTP Bank Liga 29. fordulója után is elkészítette az InStat a hétvégi adatok elemzését. Ezekből ismét sok érdekesség kiderül az NB I 12 csapatáról. A győztes, Honvéd elleni meccs alapján csapatunkról többek között azt tudhattuk meg, hogy nekünk volt a legtöbb helyzetünk (10) és a legtöbb lövésünk (22, ebből 8 talált kaput), valamint mi adtuk el a legkevesebb labdát (60), és a mi játékosaink voltak a leghatékonyabbak az összes párharcot figyelembe véve (116/67, 58%).

Ami az egyéni statisztikákat illeti, posztján a legjobb lett Bolla Bendegúz, és Visar Musliu is, míg Loic Nego és Nikolics Nemanja a második legjobb teljesítményt nyújtotta védekező középpályásként, valamint csatárként. Épphogy lemaradt az álomcsapatról Stopira, aki a második legjobb balhátvéd volt a hétvégén, valamint Lyes Houri, aki a harmadik legjobb védekező középpályás lett az újpesti Mitrovics és a már említett Nego mögött - de így is a hétvége legjobb cserejátékosának mondhatjuk.

Az OTP Bank Liga 29. fordulójának legjobb csapata az InStat-értékek alapján (4-4-2-ben):

Tóth B. (PAFC, 297-es érték) - Bolla (MOL Fehérvár FC, 267), Musliu (MOL Fehérvár FC, 329), Ristevski (Újpest, 298), Deutsch (PAFC, 268) - Pauljevics (Újpest, 342), Mitrovics (Újpest, 318), Nego (MOL Fehérvár FC, 316), Kiss T. (PAFC, 342) - Tallo (Újpest, 298), Nikolics (MOL Fehérvár FC, 288)

CÍMKÉK
Nikolics Nemanja Nego Loic Bolla Bendegúz Visar Musliu 2020-2021 OTP Bank Liga Budapest Honvéd FC - MOL Fehérvár FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek