hu en
2021. Április 09. 12:00  -  molfehervarfc.hu   -   nso.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Niko-interjú az nso.hu-n!

Csapatkapitányunk beszélt több más mellett az új edzői stábról, a hátralévő bajnokikról és kupameccsekről, valamint a közelgő Európa-bajnokságról is.

Hosszabb interjú jelent meg Nikolics Nemanjával pénteken az nso.hu-n.

"Bőven van min csiszolni, de az már most látszik, hogy a stáb a legkisebb részletekre is ügyel - minden téren. Noha csak egy hete álltak munkába, már nyilvánvaló, hogy a rájuk jellemző hozzáállást, töretlen győzni akarást akarják „átragasztani” a csapatra. Ez már érezhető volt Kisvárdán, hiába játszottunk több mint egy félidőn át emberhátrányban, csúsztunk-másztunk azért, hogy a végén emelt fővel jöhessünk le a játéktérről. Bár a győzelemhez ez sem volt elég, a döntetlenhez igen. Azt éreztem, hogy hiszünk egymásban. Amikor megy a szekér, egy kapitány könnyen mondja, büszke a csapatra - én akkor is büszkén viseltem a karszalagot, amikor igen mélyen voltunk. Igyekeztem megmutatni, hogyan kell a nehéz helyzetben viselkedni. A kudarc benne van a futballban, sikeres csak az lehet, aki tanul belőle, aki nem sír, nem keres kibúvót, hanem férfi módjára beleáll a harcba. Állítom, a minőség megvan a csapatunkban, ha a későbbiekben megfelelő mentalitással párosul, reménykedhetünk abban, hogy megszerzünk egy-két trófeát" - fogalmazott csapatkapitányunk.

A vitrinjéből nagyon hiányzó Magyar Kupa-aranyról pedig a következőket mondta:

"Eddig két MK-döntőn léptem pályára, mindkétszer vesztesen jöttem le... Ha valami hiányzik a gyűjteményemből, az a Magyar Kupa-arany, rettentően vágyom rá! Az MTK elleni elődöntő kemény erőpróba lesz, de ha már korábban legyőztük a Ferencvárost idegenben, nem ijedünk meg a kék-fehérektől sem. Úgy kell hozzáállni, hogy odamegyünk, és nyerünk!"

A teljes interjút ide kattintva olvashatod el!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek