hu en
2021. Március 31. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   time24.news   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Stopiráék ott lesznek jövőre az Afrikai Nemzetek Kupáján

Múlt héten pénteken Kamerunt, kedden este pedig Mozambikot is legyőzte a Zöld-foki szigetek válogatottja, így Stopiráék ott lesznek jövőre a kontinensviadalon. 

Csapatunk védője, Stopira hatalmas sikert ért el hazája válogatottjával, ugyanis március 26-án hazai környezetben 3-1-re legyőzték Kamerunt, március 30-án pedig Mozambikban nyertek 1-0-ra az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjében, ez pedig azt jelenti, hogy a négycsapatos "F" jelű selejtezőcsoport második helyén végeztek 10 ponttal és ezzel kiharcolták a részvételt a kontinensviadalon, melyet jövő januárban és februárban rendeznek meg Kamerunban. 

Stopira mindkét márciusi selejtezőmeccsen kezdőként lépett pályára, és Kamerun ellen egy gólpassz is fűződik a nevéhez. 

A Zöld-foki szigetek legutóbb 2015-ben vett részt Afrika legrangosabb futball-tornáján, Stopira természetesen akkor is szerepelt hazája válogatottjában. A legutóbbi Afrikai Nemzetek Kupáját 2019-ben Algéria nyerte meg. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek