hu en
2021. Március 11. 11:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A második helyezett Puskás Akadémia FC otthonába látogatunk vasárnap este

A vasárnapi meccs előtt 5 pont a PAFC előnye velünk szemben a tabellán.

Jó formában várja a Puskás Akadémia FC a vasárnap esti mérkőzést, hiszen 2021-ben csupán egy bajnokiját veszítette el, egyszer játszott döntetlent, hét NB I-es meccsét pedig megnyerte. A szezon eddigi 25 bajnokijából 14-et nyert meg a PAFC, 3 döntetlen mellett 8 vereséget szenvedett a felcsúti együttes. 36 gólt lőtt a csapat és hozzánk hasonlóan 31-et kapott. A csapat legeredményesebb játékosa a 8 találatnál járó Josip Knezevic. 

A téli átigazolási időszakban David Vanecek, Kalmár Benedek, Kártik Bálint, Radics Márton és Tamás Nándor távoztak Felcsútról, két játékos pedig - Kártik Bálint és Géresi Krisztián - érkezett. Utóbbi támadó tőlünk került kölcsönbe Felcsútra. 

Ebben a szezonban kétszer meccseltünk eddig a Puskás Akadémia ellen, mindkét alkalommal a MOL Aréna Sóstóban. Tavaly szeptemberben 3-1-re nyertünk, decemberben pedig 1-1-es döntetlent játszottunk a felcsútiak ellen.

A Puskás Akadémia FC 45 ponttal áll a tabella második helyén, jelenleg tehát 5 ponttal szereztek többet, mint mi. Az ezüstérem megszerzése szempontjából fontos találkozót vasárnap este 19:15-kor rendezik meg a felcsúti Pancho Arénában. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek