hu en
2021. Március 05. 10:07  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A tizedik helyezett Budafoki MTE otthonába látogatunk vasárnap este

Az újonc alakulat a bennmaradásért harcol, egy ponttal előzi meg a kieső helyen álló ZTE-t a 25. forduló előtt. 

Vasárnap este 20:00-kor az NB I-es újonc Budafoki MTE otthonában lépünk pályára. Eddigi két élvonalbeli meccsünket egyaránt 4-1-re nyertük meg a budai csapattal szemben - tavaly augusztusban idegenben, decemberben pedig hazai pályán kerekedtünk ellenfelünk fölé. Csizmadia Csaba együttese 2021-ben eddig 6 bajnokit játszott, ebből hármat megnyert (Budafok - ZTE 3-1, Bp. Honvéd - Budafok 2-3, Budafok - Kisvárda 2-0), hármat pedig elveszített (Paks - Budafok 4-1, Budafok - Puskás Akadémia FC 0-3, Újpest - Budafok 2-0). 

A Budafoki MTE az eddigi 24 bajnokijából hetet tudott megnyerni, 5 döntetlen mellett 12 alkalommal vereséget szenvedett. A gólkülönbség 29-44. A budafokiak legeredményesebb játékosa a 9 gólos Kovács Dávid, aki tavaly decemberben a MOL Aréna Sóstóban is eredményes tudott lenni ellenünk. 

A téli átigazolási időszakban Kirják Henrik és Mervó Bence távozott Budafokról, míg három labdarúgó - Csonka András, Jagodics Márk és a vidis Zeke Márió - kölcsönben érkezett. 

A MOL Magyar Kupa legutóbbi fordulójában meglepetésre 4-2-re nyerni tudtak Pakson, így bejutottak a legjobb 8 közé, ahol március 10-én ellenünk játszanak majd a legjobb 4 közé jutásért. A kupameccsnek a MOL Aréna Sóstó ad helyet. 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek