hu en
2021. Március 04. 15:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INSTAT
InStat – Budu Zivzivadze kapott helyett a hétközi forduló legjobbjai között

Az OTP Bank Liga 24. fordulójában georgiai támadónk neve szerepel az álomcsapatban.

Szerda este 2-2-es döntetlent játszottunk a MOL Aréna Sóstóban a Paksi FC együttesével. A magyar élvonal statisztikai elemzéséért felelős InStat már el is küldte a kluboknak a hétközi forduló adatait, amelyek alapján többek között kiderül az is, hogy a legtöbb párbajt ebben a fordulóban Alef nyerte, valamint brazil középpályásunk „szedte össze” a legtöbb szabad labdát is a pályán. 

Ennek ellenére Alef most nem fért be posztján a legjobbak közé, ott van viszont a forduló álomcsapatában második gólunk szerzője, Budu Zivzivadze.

Az OTP Bank Liga 24. fordulójának legjobbjai (4-4-2-es felállásban):

Dibusz (FTC, 303-as InStat érték) – Farkas (Mezőkövesd, 264), Lovric (Bp. Honvéd, 312), Mmaee (FTC, 302), Vadnai (Mezőkövesd, 302) – Zubkov (FTC, 293), Kharatin (FTC, 317), Haraszti (Paks, 295), Cseri (Mezőkövesd, 317) – Zivzivadze (MOL Fehérvár FC, 272), Boli (FTC, 276)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek