hu en
2021. Február 28. 18:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II - 4-1-re nyert a Balatonfüred Székesfehérváron

Második csapatunk korán vezetést szerzett, mégis vereséget szenvedett a Balatonfüredtől. 

NB III Nyugati csoport, 2020-2021, Tavaszi szezon, 22. fordulóMeccs center 
1-4
(1-1)
Kövesdi 17
MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Dinnyés (Tóth Tamás Vid 60), Molnár, Elek, Kojnok, Horváth (Gulyás 68), Molnár, Major, Papp (Tóth Bence 60), Kövesdi (Hajdinger 83), Tóth
Bene 26, Bartha 59, Schillinger 67, Tóth (ög) 75
Balatonfüredi FC:
Keserű -- Géringer (Markó 77), Schillinger, Csikós, Szalai (Imre 77), Tetézi, Pécseli, Bartha (Borgulya 83), Szabó (Pápai 83), Tamás, Bene (Róth 62)
2021.02.28. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Sipos KatalinVarga KristófJakab Bálint

Hosszú téli szünetet követően, vasárnap ismét útjára indult a labda az NB III-as bajnokságban is. Második csapatunk a Balatonfüredet látta vendégül. Az NB I-es keretből ezúttal Papp Marcell lépett pályára a Vidi II-ben. NB III-as csapatunk korábbi vezetőedzője, Toldi Gábor a felkészülési időszak végén az NB II-es DVSC csapatához igazolt, ideiglenesen Imrik László irányítja a csapatot. 

Jól kezdtük a mérkőzést, a 17. percben Elek Ákos adott remek labdát Kövesdinek, aki éles szögből, jobb külsővel lőtt szép gólt 6 méterről (1-0). A folytatásban is mi birtokoltuk többet a labdát, azonban a 26. percben Bene 28 méterről lövésre szánta el magát és óriási gólt lőtt, tulajdonképpen helyzet nélkül egyenlítettek a vendégek (1-1).

A szünetig hátralévő időben valamivel több lehetőséget dolgoztunk ugyan ki, de igazán nagy gólhelyzet már egyik kapu előtt sem adódott. 

Fordulás után, az 59. percben 19 méterről végezhetett el egy szabadrúgást a Balatonfüred, Bene lövését Dala még védeni tudta, a kipattanóra azonban teljesen egyedül Bartha érkezett, aki közelről a kapuba lőtte a labdát (1-2). Nyolc perccel később egy gyors kontratámadás végén Schillinger is bevette a kapunkat, a 75. percben pedig kapusunk és utolsó védőnk, Tóth Attila nem értették meg egymást, a kapujából kifutó és tisztázni akaró Dala Martin mellett helyezett védőnk az üres kapuba 20 méterről - öngól (1-4). 

Második csapatunk nem kezdte jól a tavaszi rajtot, javítani vasárnap délután a BKV otthonában lehet majd. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek