hu en
2021. Február 28. 19:50  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Szalai Tamás: "Ezt az utat kell követnünk"

Boér Gábor és a Vidi megbízott edzője értékelte a zalaegerszegi bajnokit.

Szalai Tamás:

"Úgy érzem, hogy a mérkőzés egészét sikerült dominálnunk. Az első félidőben ugyan nem volt túl sok helyzetünk, ennek az volt az oka, hogy nem járatta annyit a csapat a labdát, amennyit szerettem volna, valamint kevés volt a mélységi futásokból is. A büntető után viszont nem volt kérdés, hogy melyik csapat nyeri meg a mérkőzést. Sok helyzetet alakítottunk ki és végre ültek azok a játékok, amelyeket az edzéseken gyakoroltunk. Ugyanolyan hozzáállást, küzdőszellemet láttam, mint a Ferencváros ellen. Ezt az utat kell követnünk, még többet kell melózni az edzéseken, akkor nem lehet gondunk a jövőben.”

Boér Gábor:

"Nehéz helyzetben voltunk már a mérkőzés elején, de ez a hiányzók miatt hirtelen született összeállítás is jól megoldotta a védekezést hatvan percig. Mezőnyfölényben játszott a Vidi, tudatosan átadtuk a területet, de nagy lehetőségeik nem voltak a vendégeknek. Azonban a szezon során már sokadszor csináltunk egy kapitális hibát. Ember- és gólhátrányban már nem volt kérdés a három pont sorsa, a Vidi játszotta, amit kell, gratulálok nekik a győzelemhez.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek