hu en
2021. Február 25. 16:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Hétvégén kezdődik az U16-os, U17-es és U19-es korosztályok tavaszi szezonja

Kenyeres Imre utánpótlás-sportigazgatót kérdeztük a rajt előtt.

"Hétvégén elkezdődik az utánpótlás-bajnokság tavaszi szezonja, nagy öröm számunkra, hogy az U17-es csapatunk az alapszakaszban az akadémiai csapatok közé ékelődve, az előkelő 3. helyet szerezte meg, így tavasszal a legjobbak közt szerepelhet Simek Péter együttese. Az U19-es és U16-os csapataink a középső csoportban folytatják a bajnoki szereplésüket, ők szintén ezen a hétvégén kezdik el a tavaszi szereplésüket. Ugyancsak nagy öröm számunkra, hogy több fiatal, U17-es játékos is olyan teljesítményt nyújtott, amellyel felhívta magára az NB III-as szakmai stáb figyelmét és az egész téli felkészülést a Vidi II-vel végezhették el. Úgy gondolom, reális esély van arra, hogy ezek a játékosok tavasszal bemutatkozhassanak az NB III-ban tétmeccsen is" - fogalmazott honlapunknak Kenyeres Imre, a MOL Fehérvár FC utánpótlás-sportigazgatója. 

A MOL Fehérvár FC U19-es csapata február 27-én, szombaton 11 órakor a PMFC-t látja vendégül, míg az U16-os csapatunk a Paksot fogadja ugyancsak szombaton délelőtt 11-kor. Simek Péter U17-es együttese pedig a Budapest Honvéd MFA vendégeként lép pályára szombat délelőtt 10-kor. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek