hu en
2021. Február 24. 16:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
260.000 forint gyűlt össze a Major Zsombor gyógyulásáért rendezett jótékonysági liciten

Zsombi idén nyáron lesz 3 éves, bő egy évvel ezelőtt, másfél éves korában, egy vírusfertőzés következményeként lebénult. Klubunk jótékonysági árverést szervezett a gyógyulásáért. 

Klubunk egy a csapat által dedikált eredeti adidas mérkőzéslabdát, valamint csapatkapitányunk, Nikolics Nemanja eredeti dedikált adidas mérkőzésmezét bocsájtotta árverésre. A labda 50.000 forintért, Niko dedikált meze pedig 210.000 forintért kelt el, így összesen 260.000 ft gyűlt össze, melyet Zsombi családja már meg is kapott.

Volt olyan szurkoló is, aki licitáláson kívül utalt Zsombiéknak a megadott számlaszámra. Ezt egyébként még te is megteheted, hiszen Zsombi gyógykezelése rendkívül nagy költségekkel jár.

Mindenkinek, aki részt vett a liciten, vagy egyéb módon segítette, vagy fogja segíteni Zsombi gyógyulását, ezúton is köszönetünket fejezzük ki.

Ha az árverésen nem vettél részt, de segíteni szeretnéd Zsombi gyógyulását, hozzájárulnál a fejlesztésekhez, rehabilitációhoz, azt az alábbi számlaszámon teheted meg:
Major-Kiss Nikolett
11773360-08230823 (Otp Bank)
Közlemény: Adomány Zsombor rehabilitációjához

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek