hu en
2021. Február 20. 20:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szalai Tamás: "Lezárhattuk volna a meccset, ehelyett fordított a DVTK"

Értékelések a Vidi - Diósgyőr bajnoki után.

Szalai Tamás:

"Jól kezdtük a mérkőzést, jött a gól is, amit elterveztünk, meg tudtuk valósítani az első félidőben. Amikor ellenfelünk változtatott, arra is reagáltunk, nem éreztem, hogy a szünet után gond lehet. A 60. percben nagyon gyorsan kaptunk két gólt, a Diósgyőr teljesen visszaállt, onnantól nehéz dolgunk volt. Sok hibával játszottunk, lassan járattuk a labdát, inkább csak rohantunk az eredmény után. Hozzáteszem, a diósgyőri egyenlítés előtt hatalmas ziccert hagytunk ki. Ha berúgjuk, 2-0, lezártuk volna a meccset. Ehelyett fordított a DVTK. Sajnos ilyen periódusban vagyunk, akartak a srácok, de a helyzeteinket nem használtuk ki. A meccsek fordulópontjaiból folyamatosan rosszul jövünk ki sajnos. Szerdán kupameccs az FTC otthonában, össze kell szednünk magunkat, előbb-utóbb meg kell, hogy forduljon ez a széria." 

Zoran Zekic:

"Köszönöm a játékosaimnak, hogy ma igazi csapatként dolgoztak, ez volt a siker kulcsa. Az első félidőben is sok helyzetet alakítottunk ki, de nem tudtuk őket értékesíteni és hátrányból kellett kezdenünk a második játékrészt. Még az első 45 perc felénél változtattunk, Hegedűs János egy sorral feljebb lépett, így stabilizáltuk a középpályát. Megmutattuk a karakterünket, fordítottunk, a csereként beszállók is olyan játékot nyújtottak, amit elvárok tőlük. A félidőben azt mondtam, ez eddig a legjobb meccsünk, gyorsak voltunk, jól járattuk a labdát, és végül mindez a második 45 percben eredményre vezetett."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek