hu en
2021. Február 14. 20:00  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Nem zártuk le a mérkőzést, a hibáinkat pedig megbüntették"

Vezetőedzői értékelések a Vidi-MTK mérkőzés után.

Márton Gábor:

"Remek első félidő után a végeredmény csalódást keltő. A látottak alapján nem érdemeltünk vereséget. Sajnos a szokásos volt a forgatókönyv, 1-0 után nem használtuk ki a lehetőségeket, nem zártuk le a mérkőzést, a hibáinkat pedig megbüntették. Nehéz megfejteni, hogy egygólos vezetésnél miért nem tudunk higgadtak maradni. Sajnos elég hosszú ideje ebben a helyzetben vagyunk. Az utóbbi mérkőzéseken nem dolgoztunk ki annyi helyzetet, mint azelőtt, a játékunk jelenleg nem olyan, mint szeretnénk, ettől függetlenül minden mérkőzésen megvannak azok a lehetőségeink, amelyekből vezetést lehetne szerezni, vagy meg lehetne fordítani a mérkőzést, de ez mostanában nem sikerül."

Michael Boris:

"Az első húsz percben nem igazán találtuk a játékunkat, a Vidi kreatív játékosait, például Dárdait és Hourit nem igazán tudtuk megállítani. Ezek után megnyugodtunk és biztosabban tudtuk tartani a labdát a Fehérvár ötvédős rendszere ellen, amire előzetesen is készültünk. A második félidőben javult a játékunk, hamarabb odaértünk a labdákra, jól működött a letámadásunk, úgy gondolom, hogy a második játékrészben nyújtott teljesítményünk alapján megérdemelt a győzelmünk."

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek