hu en
2021. Február 01. 20:02  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Erdős József vezeti a Mezőkövesd elleni bajnokit

20. alkalommal találkozunk NB I-es mérkőzésen a 42 esztendős sporival.

Az 1977-ben, Budapesten született Erdős József 2002-ben lett NB II-es játékvezető, de ebben az évben már dirigált NB I-es mérkőzést is, mégpedig a Sopron-Siófok bajnokit. Bár rutinos sporiról beszélünk, viszonylag ritkán fújt együttesünk bajnokiján, a keddi mindössze a 20. ilyen találkozó lesz.

Erdős József utoljára tavaly novemberben vezetett nekünk meccset, akkor a ZTE-t 2-0-ra győztük le a MOL Aréna Sóstóban. A keddi lesz Erdős sporttárs 202. élvonalbeli találkozója játékvezetőként. Az eddigi 201 meccsen 759 sárgát és 39 pirosat osztott ki. 

A Mezőkövesd elleni találkozón az asszisztensek Szert Balázs és Garai Péter lesznek, a tartalék játékvezetői szerepkört Horváth Zoltán látja el. Az alapvonalon Solymosi Péter és Pillók Ádám állnak majd a kedden este 20 órakor kezdődő bajnokin.

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek