hu en
2021. Január 27. 07:00  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Tökéletes befejezésekre lesz szükség"

Vezetőedzőnk szerint egységes csapatként kell futballoznunk Kisvárdán is.

Az Újpest elleni főlényes győzelem után Kisvárdára látogat a MOL Fehérvár FC az OTP Bank Liga 5. fordulójának pótlásaként. A Kisvárda 16 lejátszott mérkőzés után a 6. pozíciót foglalja el az OTP Bank Liga tabelláján, az előző fordulóban 0-0-ás döntetlent játszottak a Mezőkövesd ellen.

Márton Gábor:

"Jól sikerült a tavaszi szezon rajtja, az Újpest elleni idegenbeli mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült. Most ismét idegenben lépünk pályára, ezúttal Kisvárdára látogatunk. Nem volt sok időnk a regenerálódásra, négy nap alatt ez lesz a második mérkőzésünk. Ahhoz, hogy ismét eredményes játékot tudjunk bemutatni az kell, hogy nyugodtan, magabiztosan, emellett erőteljesen és ellentmondást nem tűrően uraljuk a pályán történő eseményeket. Egységes csapatként kell futballoznunk, bízom benne, hogy ezzel nem lesz probléma. A Kisvárda statisztikái szerint 16 mérkőzésen csupán 18 gólt kaptak, csak eggyel többször kapituláltak nálunk, vagyis a védelmük rendben van. Gyors támadásokra, pontos passzokra és tökéletes befejezésekre lesz szükségünk ahhoz, hogy legyőzzük őket."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek