hu en
2021. Január 27. 20:45  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Lassú volt a játék, keveset vállalkoztunk"

A mérkőzés után a vezetőedzők értékelték a látottakat.

Márton Gábor:

"Nem játszottunk jól, kevés volt a mozgás, lassú volt a játék, keveset vállalkoztunk, gyakorlatilag alig alakítottunk ki helyzetet, így nem lehet mérkőzést nyerni. 2-1 lett a vége, sajnos nem ide, a Kisvárdát megilleti a gratuláció. Ezen a mérkőzésen négyvédős felállásban játszottunk, úgy ítéltük meg, hogy ez lesz a megfelelő, de nem feltétlenül ezekben a rendszerekben kell keresnünk hibát vagy a megoldást. Hogyha a játékosok megfelelő teljesítményt tudnak nyújtani egy-egy rendszerben, és jól alakul a mérkőzés, akkor képesek vagyunk nyerni bármilyen felállásban. Ha nem játszunk jól, és nem támadunk eleget, akkor teljesen mindegy, hogy milyen felállásban játszunk. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz a mai, nem védekeztünk jól, ahogy mondtam, nem támadtunk elég hatékonyan, ennek csak ez lehetett a vége."Supka Attila:

"Nyeretlenségi sorozaton vagyunk túl. Eddig is minden mérkőzésen masszívan védekeztünk, részben meg tudtuk oldani a feladatunkat, kevés gólt kaptunk, ez a mai mérkőzésen is így volt. Leszámítva azt az egy gólt, amit kaptunk, csak egy-két lehetősége volt a MOL Fehérvárnak. Ma mindent megtettünk azért, hogy a három pontot itthon tartsuk, a játékosok azt csinálták, amit előzetesen kértünk tőlük. Nagyon lelkesen játszott mindenki, úgy gondolom, hogy játékban is felülmúltuk az ellenfelünket. A második félidőben többet bírtokoltuk a labdát, a 2-1-es vezetés után volt még néhány olyan kontránk, amelyből pontosabb játék esetén gólokat lehetett volna szerezni. Hosszú még a bajnokság, továbbra is szeretnénk pontokat gyűjtögetni, a célunk az, hogy minél messzebb kerüljünk a kiesőzónától, ezt pedig csak nyugodt játékkal lehet elérni. Örülök neki, hogy sikerült megnyernünk a mai mérkőzést."

 

 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek