hu en
2021. Január 19. 15:50  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Fontos információk a 2020-as őszi bérlettel rendelkező szurkolóinknak

Ősszel öt hazai bajnokink került megrendezésre zárt kapuk mögött a járványhelyzet miatt, alábbi cikkünkből kiderül, hogyan kompenzálja klubunk az őszi bérlettel rendelkező szurkolóinkat. 

Az MLSZ bejelentése alapján a bajnokság, valamint a Magyar Kupa küzdelmei 2020. november 9-től folytatódtak ugyan, azonban a kluboknak ezeket a találkozókat zárt kapuk mögött, szurkolók nélkül kellett megrendezniük. Tavaly ősszel öt hazai bajnokinkon nem lehettek nézők: Vidi - DVTK, Vidi - ZTE, Vidi - Budafok, Vidi-PAFCVidi - Kisvárda 

A 2020. december 15-én lejátszott MOL Fehérvár FC - Puskás Akadémia FC NB I-es bajnoki mérkőzést a tavaszi szezonra sorsolták ki eredetileg, azonban a két klub közös megegyezése alapján a pályaválasztói jog felcserélésre került, ez a találkozó azonban az őszi bérletbe nem számít bele. 

Ez mindannyiunknak rossz hír, de különösen kellemetlenül érintheti azon szurkolóinkat, akik a 2020-as őszi idényre érvényes bérlettel rendelkeztek. Klubunk ebben a helyzetben kétféle opciót kínál fel bérleteseink számára kompenzációként.

► Bérletes szurkolóink dönthetnek úgy, hogy a 2020/2021-es őszi szezonra érvényes szezonbelépők megmaradt értékét átviszik a következő szezonra, egyszerűen megfogalmazva, olcsóbban tudjátok majd megvásárolni a következő olyan szezonra a bérleteket, amelyek mérkőzései látogathatóak lesznek. A lenti táblázatból egy példát hozva: aki második kategóriás teljes árú őszi bérlettel rendelkezett, a következő nyílt kapus szezonban 7 300 forinttal olcsóbban tudja majd megváltani új bérletét. Amennyiben ezt a megoldást választod, nem kell tenned semmit jelenleg, a következő bérletvásárlási időszakban kell majd elhoznod a 2020-as őszi bérletedet, és bemutatni a bérletvásárlásnál.

► A második opció pedig a pénzvisszafizetés. Ehhez február 15-ig a VidiShopba kell befáradni, majd ott a bérlet bemutatását és a vonatkozó formanyomtatvány(ok) kitöltését követően a nyomtatványon megadott számlaszámra nyolc munkanapon belül visszautaljuk a fennmaradó összeget. Azaz, ha valakinek első kategóriás kedvezményes őszi bérlete van és ezt a verziót választja, 9 600 forintot kap majd utalás formájában az általa megjelölt számlára.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a 2. opció esetén a bérletkártya kilyukasztásra kerül!

A pénzvisszatérítéshez szükséges nyomtatványokat otthon is kitölthetik szurkolóink, így gyorsabb lesz az ügyintézés menete, amennyiben ezeket magukkal hozzák a VidiShopba (nyitvatartás: hétköznap 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30). Amennyiben nem a saját bérleteddel kapcsolatos ügyintézéssel érkezel a VidiShopba, kérjük, hogy a megfelelő meghatalmazásokat és adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatokat is hozd magaddal kitöltve és aláírva, mert ezek hiányában nem tudjuk elindítani a visszatérítési folyamatot!

Letölthető dokumentumok a pénzvisszafizetéshez:

► Bérletár-visszatérítési nyilatkozat  – amennyiben a saját nevedre szóló bérlet maradványértékét szeretnéd visszaigényelni, csak ezt a nyomtatványt kell kitöltve magaddal hoznod.  

► Meghatalmazás, magánszemélyek esetén + Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat magánszemélyek részére  – amennyiben nem a saját nevedre szóló, magánszemély által vásárolt bérlet maradványértékét szeretnéd visszaigényelni, a fenti nyilatkozat mellett ezt a 2 nyomtatványt kell kitöltve magaddal hoznod. 
Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat kiskorúak részére  nyomtatványt kell kitöltve elhozni. 

► Meghatalmazás, jogi személyek esetén  – amennyiben a bérletet jogi személy vásárolta, a bérlet maradványértékének visszaigényléséhez a fenti nyilatkozat mellett ezt a nyomtatványt kell kitöltve magaddal hoznod. 

► Adatkezelési tájékoztató   – ezt a dokumentumot nem kell magaddal hoznod. 

Fontos, hogy mindkét lehetőséget kizárólag személyesen, a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban lehet igénybe venni, és az online megváltott bérleteknél is szükséges azokat elhozni és bemutatni a kompenzáció érvényesítéséhez. Bérleteseink részletesen az alábbi táblázatokból olvashatják ki, hogy ők pontosan milyen összegű kompenzációra jogosultak.

A kompenzációval kapcsolatban felmerülő kérdéseiteket a [email protected] email címre küldhetitek el kollégáinknak.

Azon szurkolóink, akik nyereményjátékon keresztül jutottak bérlethez, nem jogosultak visszatérítési opcióra.

Az éves bérletek kompenzációjával kapcsolatban akkor tudunk nektek tájékoztatást adni, amikor egyértelművé válik, hogy mikortól lesznek ismét látogathatóak a hazai bajnoki és kupameccsek. 

Bízunk benne, hogy ez az átmeneti időszak rövid ideig tart, és hamarosan együtt, közösen örülhetünk a csapat sikereinek Sóstón. Hajrá, Vidi!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek