hu en
2021. Január 16. 13:50  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Remek felkészülésen vagyunk túl"

Vezetőedzői értékelések a MOL Fehérvár FC - NK Osijek edzőmeccs után.

Márton Gábor: "Remek felkészülésen vagyunk túl, nagyon jól sikerült az edzőtábor. Nagyon sokat dolgoztunk annak ellenére is, hogy tíz nap alatt öt edzőmeccset játszottunk. A játékosok kiváló munkát végeztek és az utolsó két edzőmeccsen jó teljesítményt nyújtottak. Az NK Osijek ellen két szép gólt szereztünk, viszont ismét befújtak ellenünk két véleményes 11-est. Ami számunkra a legfontosabb volt az edzőmeccseken, a csapat mozgása és a játékosok teljesítménye, amivel teljesen meg vagyok elégedve. Mindenkinek, aki itt volt az edzőtáborban és segítette a csapat munkáját, szeretnék köszönetet mondani. Egyelőre még nincs sok új játékosunk, azonban akik érkeztek, azok gyorsan beilleszkedtek a csapatba."

Nenad Bjelica: "Rendkívül nehéz, félig fagyott talajú pályán kellett ma játszanunk, szerencsére egyik csapatban sem történt sérülés. Kifejezetten jó iramú volt a MOL Fehérvár FC elleni edzőmeccsünk, nagyon sok helyzetet sikerült kialakítanunk, elégedett vagyok a látottakkal. Talán a helyzetkihasználásunk miatt lehet bennem egy kis hiányérzet, bízom benne, hogy a bajnokságban sikerül gólokkal befejeznünk a támadásokat."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek