hu en
2021. Január 11. 21:35  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
MOL Magyar Kupa - kisorsolták a 9. és a 10. forduló lehetséges párosításait

Ha februárban továbbjutunk a Vasas ellen, a Dorog - FTC párharc győztesével találkozunk, ha azon a mérkőzésen is győzünk, a Csákvár-Paks/Dunavarsány-Budafok párosítások továbbjutójával játszunk az elődöntőért. 

Hétfő este sorsolták a MOL Magyar Kupa 9. és 10. fordulójának lehetséges párosításait. Mint ismert, a 8. körben (a legjobb 16 közé jutásért) a Vasas FC-vel játszunk február 10-én.

A sorsolás értelmében, amennyiben sikerül túljutnunk a Vasas együttesén, a Dorogi FC - FTC párharc győztesével találkozunk a 8 közé jutásért február 23-án vagy 24-én. Bármelyik csapat is lenne az ellenfelünk, idegenben vívjuk a mérkőzést.

Ha ezt az akadályt is sikerrel vesszük, a 10. fordulóban, vagyis az elődöntőbe jutásért az Aqvital FC Csákvár - Paksi FC/FÉMALK Dunavarsány - Budafoki MTE mérkőzések győztesével játszunk. Ebben a körben hazai pályán léphetünk pályára, ha első osztályú ellenfél jön és idegenben, ha alacsonyabb osztályú csapat jut a 8 közé a négyesből.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek