hu en
2021. Január 09. 19:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Egy edzéssel folytatódott a horvátországi edzőtábor

Délelőtt közel másfélórás tréninget vezényelt a csapatnak Márton Gábor vezetőedző, délután regeneráltak a játékosok. 

Szombat reggel PCR-teszttel kezdte csapatunk a napot a poreci szálláson, délutánra már meg is érkeztek az eredmények, szerencsére ezúttal sem lett pozitív egyetlen játékosunk és stábtagunk tesztje sem.

A reggeli után a szállodában erősítő gyakorlatokat végeztek a játékosok, majd a közeli edzőpályán másfélórás átmozgató tréninget vezényelt Márton Gábor vezetőedző, hiszen tegnap a keret nagy része 45 perces meccsterhelést kapott, holnap 15 órakor pedig az osztrák Sturm Graz ellen lépünk ismét pályára. 

Ebéd után csendes pihenő következett, kezdetét vette az edzőtáborok alkalmával rendszeresen megrendezésre kerülő házi FIFA-bajnokság.

16 órától regenerációs foglalkozások szerepeltek a programban, majd a vacsora után a 22. születésnapját ma ünneplő Funshot köszöntötték a játékostársak. Villámgyors támadónk szerezte a 2021-es esztendő első Vidi-gólját, mellyel 1-0-ra nyertünk pénteken a HNK Rijeka ellen. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek