hu en
2021. Január 08. 14:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kovács István már száz százalékos intenzitással edz a csapattal

Kovácsik Ádám az év végén néhány napot kórházban töltött, Evandro és Nego rehabilitációja a tervek szerint halad, Dala Martin kisebb sérülést szenvedett az edzőtáborban.

"Kovács Istvánt októberben operálták meg, ezt követően a rehabilitációja az előre eltervezett ütemben zajlott, és ahogy azt vártuk, a téli edzőtáborozás alkalmával már ismét száz százalékos munkát tud végezni a csapattal. Evandrot novemberben, Negot decemberben műtötték meg, mindkét játékos felépülése jó ütemben halad, a horvátországi edzőtáborban Barta Gábor fizioterapeutával dolgoznak külön. Kovácsik Ádám az év végén néhány napot kórházban töltött, ez azonban várhatóan rehabilitációjának kifutását nem befolyásolja, így azt mondhatjuk, hogy egyelőre az ő felépülése is a tervek szerint alakul. Dala Martin az egyik horvátországi edzésen könnyebb kézsérülést szenvedett, néhány napos pihenő vár rá." - nyilatkozta honlapunknak dr. Kovács Tibor csapatorvos.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek