hu en
2020. December 30. 10:23  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
PCR-teszttel kezdte a téli felkészülést csapatunk

Az év utolsó napján is tesztelik az egész csapatot, hétvégén pedig fizikai felmérések következnek. 

Véget ért a rendkívül rövid, mindössze tíznapos téli szünet csapatunk számára, ugyanis kedden délelőtt már COVID-19 teszten vettek részt a csapattagok a MOL Aréna Sóstóban. A PCR tesztelésre az év utolsó napján is sor kerül majd, hétvégén pedig további egészségügyi és fizikai felmérésekkel folytatódik a téli felkészülési program.

Csapatunk a tervek szerint 2021. január 6-16 között Horvátországban fog edzőtáborozni és több nemzetközi felkészülési meccs is vár a játékosainkra. 

Hírek
Visszapillantó 2021 - NOVEMBER: Két fontos győzelem a 3 éves MOL Aréna Sóstóban 2021. December 30.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2021 novemberében a Zalaegerszeget és a Gyirmótot egyaránt három gólt szerezve győztük le.

Visszapillantó 2021 - OKTÓBER: Negóval a kezdőjében játszott döntetlent a Wembley-ben a válogatott 2021. December 29.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2021 októberében Negóval a kezdőcsapatában ért el bravúros eredményt a magyar válogatott Angliában.

Ivan Petrjak: "Képesek lehetünk egy nagyon jó tavaszi szezont produkálni" 2021. December 28.

Ukrán szélsőnk abban bízik, hogy egy jó felkészülés után sikeres tavasz vár majd a csapatra.

Visszapillantó 2021 - SZEPTEMBER: Hat gólt lőve jutottunk tovább a MOL Magyar Kupában 2021. December 28.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2021 szeptemberében magabiztosan jutottunk tovább a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában.

Jevhen Makarenko: “Megvan a csapatban a potenciál ahhoz, hogy tavasszal előrelépjünk” 2021. December 27.

Az őszi idényben alapembernek számító középpályásunk szerint eredményességben és játékban is jobban kell teljesítenie a csapatnak tavasszal.

Visszapillantó 2021 - AUGUSZTUS: Megállítottuk a menetelő Kisvárdát, Kodro győztes duplával debütált csapatunkban 2021. December 27.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2021 augusztusában emberhátrányban győztük le az addig 100%-os Kisvárdát.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek