hu en
2020. December 29. 07:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Visszapillantó 2020 - OKTÓBER: Nego Loic a magyar válogatottban

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2020 októberében Nego Loic magyar válogatott lett, alig egy hónappal később pedig óriási szerepet vállalt abban, hogy a nemzeti csapat kijutott az Eb-re. 

Október 2-án dőlt el hivatalosan, hogy francia származású, de magyar állampolgársággal is rendelkező labdarúgónk, Nego Loic, a FIFA új szabályozása értelmében tagja lehet a magyar válogatottnak. Másnap természetesen hosszabb interjút készítettünk Loic-kal. 

Október 4-én 5-1-es kiütéses sikert értünk el hazai pályán az Újpest FC ellen a bajnokságban. 

A magyar válogatott október 8-án 3-1-re nyert Bulgáriában, Niko ismét betalált és volt a meccsnek olyan periódusa, amikor egyszerre négy Vidi-játékos is pályán volt. 

Október végén magabiztosan jutottunk tovább a Magyar Kupában, miután 4-1-re nyertünk a Gárdony otthonában. Ezen a találkozón szenvedett súlyos sérülést Kovácsik Ádám, aki több hónapot kénytelen kihagyni. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek