hu en
2020. December 21. 07:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Visszapillantó 2020 - FEBRUÁR: visszatért Nikolics Nemanja

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2020 februárjában, 4 és fél év után újra piros-kék mezt húzott válogatott támadónk, aki nyár óta a csapat kapitánya is.

2020 februárjában is zajlott az élet a Vidi háza táján: február 22-én Ivan Petrjak 13 perc alatt szerzett mesterhármast a ZTE FC elleni bajnokin, melyet 4-1-re nyertünk meg a MOL Aréna Sóstóban, egy nappal később pedig 80. születésnapját ünnepelte klubunk legendás alakja, Fister Ferenc, aki a mai napig tart edzéseket a fehérvári ovisoknak. (Feri bácsival készült nagyinterjúnk itt olvasható.)

Mindezek előtt, február 6-án azonban hazatért Nikolics Nemanja! Négy és fél év és remek lengyelországi, valamint amerikai sikerek után választotta újra a Vidit Nikó, aki Juhász Roland júniusi visszavonulása óta csapatunk kapitánya.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek