hu en
2020. December 20. 10:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Visszapillantó 2020 - JANUÁR: 75. születésnapját ünnepelte Németh János

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2020 januárjában köszöntöttük klubunk legendáját.

2020 januárjában, a spanyolországi edzőtábor után egy Honvéd elleni 0-0-val kezdtük a tavaszi szezont, közben a Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) kihirdette az előző, 2018-2019-es szezon legjobb csapatát, melybe öt Vidi-játékos (Juhász Roland, Kovács István, Nego Loic, Pátkai Máté és Stopira) is bekerült.

Legemlékezetesebb pillanatot azonban nem ezek közül az események közül választottunk, hiszen klubunk legendás alakja, a mai napig aktív Németh János 2020. január 20-án ünnepelte 75. születésnapját.

Jani bácsi 1982 óta szolgálja a Vidit, az elmúlt 38 év alatt számos pozícióban dolgozott a klubnál, jelenleg utánpótlás technikai vezető.

Jani bácsinak ezúton is jó egészséget kívánunk!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek