hu en
2020. December 18. 23:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Az első másodperctől az utolsóig nagyszerűen futballozott a csapatom"

Vezetőedzői értékelések a MOL Fehérvár FC - Kisvárda Master Good bajnoki után.

Márton Gábor: 

"Remek mérkőzésen vagyunk túl, ma este az első másodperctől az utolsóig nagyszerűen futballozott a csapatom. Úgy érzem, a végeredmény nem tükrözi hűen a mérkőzés képét. A korábbi meccseken is sok helyzetet sikerült kialakítanunk, de annyit szerintem még egyszer sem, mint amennyit a Kisvárda ellen. Sajnos sok helyzetet elpuskáztunk ezúttal is, de ettől függetlenül minden elismerésem a játékosoké, hiszen játékban fantasztikusat produkáltak. Sikerült szépen befejeznünk ezt az egyébként felemás őszi szezont. A bajnokság első felében sok pontot veszítettünk amiatt, hogy nem tudtuk lezárni a meccseket, pedig a lehetőségünk erre szinte minden alkalommal megvolt. Összességében nem mondhatom azt, hogy elégedett vagyok a mögöttünk lévő fél szezonnal, nyilván mi is hibáztunk, én is hibáztam, emiatt kis csalódással tekintek vissza. Amikor elkezdtük a bajnokságot, akkor úgy számoltam, hogy mostanra több pontunk lesz, mint amennyit végül sikerült megszereznünk. Ha visszanézzük a meccseink nagy részét, akkor láthatjuk, hogy minden esélyünk megvolt arra, hogy jóval több ponttal vonuljunk a rövid téli pihenőre. Tavasszal mindenképp előrébb kell lépnünk. Egyszer sem lettünk lefocizva, de rögzített szituációkból nagyon sok elkerülhető gólt kaptunk. Ha tudunk így futballozni, mint ma a Kisvárda ellen, akkor nem is lehet más a célunk, mint az, hogy tavasszal végig így játsszunk, még akkor is, ha tisztában vagyok azzal, hogy szinte lehetetlen minden meccsen ilyen jól játszani, de erre kell törekednünk!"

Supka Attila:

"Előre tudtuk azt, hogy nehéz mérkőzés vár ránk a MOL Fehérvár FC otthonában, hiszen egy rendkívül jó csapat otthonában léptünk pályára. Az elmúlt hetekben a legtöbb csapathoz hasonlóan mi is rengeteg problémával küzdöttünk, nálunk is megjelent az első számú ellenség, a vírus. Emiatt több meghatározó játékosomra sem számíthattam a mai napon. Sajnos nem tudtuk most azt a játékot játszani, amire képesek vagyunk. Az első félidőben a Vidi nagyon ránk jött, rengeteg helyzetet dolgozott ki a hazai csapat. A félidő közepétől aztán úgy éreztem, sikerült kiegyenesednünk, akkor voltak veszélyesebb támadásaink is, de az is igaz, hogy helyzetbe nem nagyon tudtunk kerülni. A második félidő legelején gólt kaptunk, pedig arra készültünk a szünetben, hogy esetleg mi találhatunk be a Vidi kapujába, és akkor talán sikerül ponttal távoznunk, végül nem így történt. Azonban ez is a mi csapatunk, ugyanez a gárda korábban fordulókon át maradt veretlen és fontos győzelmeket szerzett a bajnokságban. Bízom benne, hogy a téli szünetben sikerül rendeznünk a sorainkat és tavasszal ismét sikerül egy jó fél szezont produkálnunk."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek